O nama

Balkan Hip-Hop Radio je pokrenut sa idejom da se promoviše domaća Hip-Hop muzika tj. sa prostora bivše Jugoslavije jer su jezici kojim se govori na tim prostorima veoma slični i lako razumljivi. Znači prvenstveno smo mislili na muzičke scene Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Jedan od razloga pokretanja radija pored promovisanja je ograničenost ljudi da slušaju drugu scenu, jer nemaju prilike da se upoznaju sa muzikom iz komšiluka. Što znači da Srbi slušaju Srpsku scenu, Slovenci slušaju Slovenačku scenu, Hrvati Hrvatsku itd. Zato smo mi tu!


Počeli smo sa radom 1. Marta 2011. godine, sa ograničenim vremenom rada, ali smo kroz nekoliko mjeseci prešli na emitovanje od 24h.


Uvijek tražimo nove članove ekipe, pa ako mislite da ste prava osoba za nas kontkatirajte nas.Moramo da naglasimo da smo protiv piraterije muzike i da ništa ne postavljamo za preuzimanje (download) ukoliko nismo dobili odobrenje za to ili ako je muzički dokument već okačen na besplatnom preuzimanju (free download).


Ukoliko ste zainteresovani da da ostvarimo neku vrstu saradnje ili želite iz drugog razloga da stupite u kontakt sa nama, najjednostavniji način je da nam pošaljete poruku putem naše fb stranice.Takođe ukoliko ste zadovoljni našim radom možete nam pomoći putem donacije tako što će te nam platiti barem 1 kafu klikom na sličicu ispod ili donjem desnom uglu ekrana na šoljicu kafe.Buy Me A Coffee
facebook page twitter TuneIn