O nama

O nama

Balkan Hip-Hop Radio je pokrenut da se promoviše domaća Hip-Hop muzika tj. sa prostora bivše Jugoslavije jer su jezici kojim se govori na tim prostorima ako ne isti, onda veoma slični i lako razumljivi. Znači prvenstveno smo mislili na muzičke scene Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Jedan od razloga pokretanja radija pored promovisanja je ograničenost ljudi da slušaju drugu scenu, jer nemaju prilike da se upoznaju sa muzikom iz komšiluka. Što znači da Slovenci slušaju Slovensku scenu, Hrvati Hrvatsku, Srbi Srpsku scenu itd. Zato smo mi tu!

Počeli smo sa radom 1. Marta 2011. godine, sa ograničenim vremenom rada, ali smo kroz nekoliko mjeseci prešli na emitovanje od 24h.
Sa trenutnom ekipom radija imamo pokrivene četiri države odnosno Srbiju, BiH (Republika Srpska i Federacija), Hrvatsku i Makedoniju. Takođe imamo spoljne saradnike iz Slovenije i Crne Gore, ali ne kao stalne članove ekipe. Tražimo nove DJeve, naročito  iz Slovenije i Crne Gore, pa ako mislite da ste prava osoba za nas kontkatirajte nas.
Naravno emitujemo i muziku koja nije na našem govornom područiju ali u manjem obimu, takođe ne bismo imali ništa protiv kada bi nas kontaktirale osobe iz Grčke, Bugarske, Rumunije… koje su zainteresovane da promovišu Hip-Hop muziku svoje zemlje.

Moramo da naglasimo da smo protiv piraterije muzike i da ništa ne postavljamo za preuzimanje (download) ukoliko nismo dobili odobrenje za to ili ako je muzički dokument okačen već na besplatnom preuzimanju (free download).

Ukoliko ste zainteresovani da nam pomognete na neki način ili da ostvarimo neku vrstu saradnje kontaktirajte nas na mail u polju kontakt ili direktno na balkan.hiphop.radio@gmail.com

Ukoliko želite neku reklamu kontaktirajte našu marketing adresu: marketing.balkanhiphop@gmail.com