Coa EP 2012 „Od Kolevke Do Groba“ LTDFM Music


Novi singl DNK – Direktno je najavni singl EP izdanja Coa – „Od kolevke do groba“ (LTDFM Music), čija realizacija je počela polovinom 2012. godine.

Na EP-ju gostuju: Jeme (D.N.K.), Dare (D.N.K.), Full House (Disp & Raka), Rhyme Line, Stiven Drama (Biro), Van (2 Bad) i Zhozi Zho, dok su instrumentale radili beat maker-i: Van (2 Bad), Astek, Anke, Jeme, Stiven Drama i Dj Silent.

Produkciju EP-ja uradio je Stiven Drama, koji je takođe zadužen za mix & mastering celog izdanja. Izvršni producent i autor većeg broja matrica na EP-ju je Van (2 Bad), koji je u saradnji sa Stivenom, usmeravao mladog izvođača, kako bi i koje poruke trebao da prenese svojim vršnjacima i ljudima koji slušaju njegovu muziku.

Ceo projekat je rađen u studiju LTDFM Music-a. (Stiven Drama Studio).

U toku je snimanje spota za pesmu koja nosi naziv EP-ja „Bg State Of Mind (Od Kolevke Do Groba)“ u produkciji LTDFM Video-a.

Coa je prošle godine odneo titulu najboljeg srpskog freestyle MC-ja na Red Bull MC Battle-u, dok je na regionalnom finalu Red Bull MC Battle-a u Sarajevu, bio drugoplasirani. Član je grupe D.N.K., rep sastava Armija i deo porodice LTDFM Music. Pored muzike, ozbiljno se bavi i glumom.

Rad Coe i LTDFM Music-a možete pratiti preko:
http://www.facebook.com/coadnk
http://www.facebook.com/ltdfmmusic
http://www.youtube.com/user/LtdfmMusic
https://twitter.com/LtdfmMusic
http://soundcloud.com/ltdfmmusic

 


 

Bookmark the permalink.

Komentariši